У Раді вже готові рвати дипвідносини з Росією
Категорія
Україна
Дата публікації

У Раді вже готові рвати дипвідносини з Росією

У Раді вже готові рвати дипвідносини з Росією
Джерело:  online.ua

У Комітеті у закордонних справах Верховної Ради України прийняли рішення про підтримку постанови про припинення дипломатичних відносин з Росією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook позафракційного нардепа України і одного з командирів батальйону "Дніпро" Володимира Парасюка.
"Обговорення тривало майже годину і було дуже важко спостерігати, як представники виконавчої влади та деякі народні депутати поводилися як адвокати країни-агресора", - зазначив Парасюк.
"Але рішення прийнято. Тепер чекаємо підтримку постанови в залі ВР", - додав нардеп.
Також він зазначив, що серед депутатів комітету вирішили підтримати постанову Ігор Гузь, Борис Тарасюк, і Віктор Вовк.
Ганна Гопко та Іванна Климпуш-Цинцадзе утрималися, а Ірина Луценко виступила категорично проти.
Володимир Ар'єв виступав на підтримку постанови, але, як повідомив Парасюк, став відкликати голос, ледь покинув кабінет.
"Ті, хто утрималися і голосували проти, наводили аргументи, розривати дипломатичні відносини з Росією - неправильно і неетично, тому що там наші люди працюють, і така ситуація може негативно вплинути на наші відносини", - повідомив Володимир Парасюк.
"У відповідь просто процитую слова відомого українського футболіста Артема Федецького: "Переїзд в чемпіонат Росії? Я б скоріше з футболом закінчив. А якщо серйозно, то зараз переходити туди для мене неприпустимо. Ворог окупував наші території, і в такій ситуації переходити в їх чемпіонат"", - додав нардеп.
Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, радник президента України, директор Національного інституту стратегічних досліджень  Володимир Горбулін розповів про приватні військові компанії Росії на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?