У Раді за день нарахували цілих 5 кнопкодавів: з'явилися відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді за день нарахували цілих 5 кнопкодавів: з'явилися відео

У Раді за день нарахували цілих 5 кнопкодавів: з'явилися відео
Джерело:  ЧЕСНО

У четвер, 9 лютого, п'ятеро народних депутатів з "Народного фронту", "Блоку Петра Порошенка" і партії "Відродження" були спіймані на кнопкодавстві під час пленарного засідання у Верховній Раді.
Про це повідомляє повідомляє ONLINE.UA з посиланням на рух  Чесно.
Євгена Геллера з партії "Відродження" спіймали на кнопкодавстві під час голосування за законопроект 4110 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо набуття повноважень сільських, селищних, міських голів.


Депутат Ярослав Єдаков з "Народного фронту" був спійманий на кнопкодавстві під час голосування за законопроект 5610 про внесення змін до Кримінально-процесуального кодексу України (щодо удосконалення механізмів забезпечення завдань кримінального судочинства).


За той же законопроект кнопкодавив глава комітету Верховної Ради з питань економічної політики, заступник голови фракції "Народний фронт"Андрій Іванчук. На відео видно, що під час голосування він тягнеться до порожнього місця праворуч, а потім натискає кнопку зліва. Також на табло поіменного голосування системи "Рада" видно, що "за" проголосувало три місця поруч, хоча там стояли тільки два нардепа.
Читайте також: У Верховну Раду через НП довелося викликати рятувальників


Ще один нардеп з "Народного фронту"Олександр Романовський кнопкодавив під час голосування за законопроект 4742 про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо статусу старости села - селища). На відео видно, що він, ховаючи руку за портфелем, натискає кнопку телефону, а потім іншою рукою тисне кнопку на порожньому місці справа.


Хтось із депутатів "Блоку Петра Порошенка" - Гліб Загорій або Борис Козир, кнопкодавив за законопроект 5610. На відео видно, що Козир передає Загорію предмет, схожий на депутатську картку, після чого той тягнеться до місця голосування. У той же час Козир голосує також і на своєму місці. На табло поіменного голосування системи "Рада" видно, що "за" проголосувало порожнє місце між Дмитром Андрієвським і Загорієм.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в сесійній залі Верховної Ради сталася бійка між народними депутатами від Блоку Петра Порошенка - Сергієм Лещенком і Іваном Мельничуком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?