У Раді знайшовся нардеп, який вирішив скласти повноваження
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді знайшовся нардеп, який вирішив скласти повноваження

У Раді знайшовся нардеп, який вирішив скласти повноваження

Народний депутат від фракції "Самопоміч" Олена Бабак прийняла рішення скласти депутатські повноваження.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українські Новини.
"Це виключно особисті причини. Я вважаю, що мені треба поміняти мою діяльність. Я не політик, я більше експерт. Для мене політична діяльність є складною, як для людини", - розповіла вона виданню.
Читайте також: "Самопоміч" змогла вичавити максимальні бонуси з положення в міськраді Дніпра - ЗМІ
Бабак вже повідомила про своє рішення членам фракції і лідеру партії, меру Львова Андрію Садовому. Вона зазначила, що ніяких розбіжностей з фракцією і партією у неї немає, навпаки, вона дуже вдячна своїм колегам за досвід.
Бабак була обрана до Верховної Ради 8-го скликання за списком партії "Самопоміч" (№8 у списку). Вона є заступником голови комітету Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилися дані про народних депутатів, які протягом 2017 року жодного разу не з'явилися на пленарних засіданнях Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?