У Раді з'явився кандидат у міністри оборони від Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді з'явився кандидат у міністри оборони від Зеленського

У Раді з'явився кандидат у міністри оборони від Зеленського
Джерело:  Укрінформ

Верховній Раді запропонували кандидатуру на посаду міністра оборони України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні документи.

Згідно з проектом постанови під номером 1023, пропонується призначити головою установи Андрія Загороднюка. Ініціативу вніс президент Володимир Зеленський.

За інформацією агенції Укрінформ, Загороднюк керував проектним офісом реформ Міністерства оборони за часів служби Степана Полторака. У липні його призначили позаштатним президентським радником.

Наразі відомо, що кандидат є учасником наглядової ради концерну "Укроборонпром".

Нагадаємо, у четвер, 29 серпня, почалася робота Ради нового скликання. У той самий день народні депутати від "Слуги Народу" пропонували розглянути призначення прем'єр-міністра та формування нового уряду.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський раніше направив у парламент законопроект, що передбачає запровадження процедури імпічменту. Наразі немає відомостей про точний текст документу, лише реєстраційні дані. Його статус помічено як "невідкладний". Цей законопроект у майбутньому обіцяли у якості першого на розгляд нової Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?