У Радикальній партії спростували зв'язок з офшорами - ЗМІ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Радикальній партії спростували зв'язок з офшорами - ЗМІ

У Радикальній партії спростували зв'язок з офшорами - ЗМІ
Джерело:  apostrophe.ua

У Радикальній партії України прокоментували ситуацію з нібито наявністю офшорів у народного депутата Сергія Рибалки.
Про це повідомляє "Апостроф".
Як зазначає видання, раніше лідер РПЛ Олег Ляшко сказав, що про зв'язки Рибалки з офшорами у нього не було інформації. "Спасибі, що ви мені повідомили. Я вважаю, що всі повинні платити податки, в тому числі і Рибалка, в Україні", - наводили його слова журналісти "Радіо Свобода".
Також Ляшко обіцяв провести розслідування відносно свого соратника: "Проведемо розслідування і в разі підтвердження фактів, про які ви говорите, будемо вживати заходів. Всі повинні платити податки в Україні".
Прес-секретар лідера РПЛ Олега Ляшка в коментарі журналістам відповіла, що нардеп Рибалка зробив заяву про відсутність у нього офшорних компаній. Зокрема, в мережі з'явився запис її відповіді з цього приводу.


"Рибалка зробив заяву, що у нього немає ніяких офшорів. Я думаю, вам краще ще раз зв'язатися з самим Рибалкою і уточнити у нього цю інформацію", - сказала прес-секретар Ляшка.
Раніше, нагадує "Апостроф", журналісти програми "Схеми" виявили, що корпорація сім'ї Сергія Рибалки, яка виробляє популярні українські снеки (насіння, чіпси, сухарики), нібито спрямовує значну частину виручки на кіпрські офшори у вигляді сплати роялті за використання торгових марок.
Сам Сергій Рибалка у відповіді на письмовий запит визнав, що згадані торгові марки йому належать, проте зараз про їхню долю він не знає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?