У радника Трампа стався серцевий напад
Категорія
Світ
Дата публікації

У радника Трампа стався серцевий напад

У радника Трампа стався серцевий напад
Джерело:  online.ua

У головного економічного радника Білого дому Ларрі Кудлоу стався серцевий напад.

Про це повідомив американський лідер Дональд Трамп, передає ONLINE.UA.

"Наш великий Ларрі Кудлоу, який так багато зробив для нашої торгівлі і економіки, щойно переніс серцевий напад. Зараз він перебуває в Медичному центрі Walter Reed", - сказано в повідомленні глави Білого дому.

Варто зазначити, що Ларрі Кудлоу відомий як ведучий різних шоу на BBC і CNBC, зокрема економічної програми Kudlow Report. Його статті регулярно з'являються в американських виданнях. Окрім того, він також веде свій блог про економіку і гроші.

Нагадаємо, що ще вчора Ларрі Кудлоу разом з американським лідером Дональдом Трампом почав передчасно святкувати день народження президента США.

Як повідомляв ONLINE.UA. раніше, у Сінгапурі завершилася зустріч президента США Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина,  яка проходила в закритому форматі. Відомо, що сторони переговорів підписали історично важливий і всеосяжний документ, зміст якого пообіцяли оприлюднити найближчим часом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?