У РФ пообіцяли українському танкісту допомогти відремонтувати трофейний російський танк — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У РФ пообіцяли українському танкісту допомогти відремонтувати трофейний російський танк — відео

У РФ пообіцяли українському танкісту допомогти відремонтувати трофейний російський танк — відео
Джерело:  online.ua

Український танкіст на позивний "Кочевник" з батальйону К-2 54-ї окремої механізованої бригади настільки був обурений поганим технічним станом трофейного російського танка, що вирішив поскаржитися на проблеми безпосередньо його розробникам. Що цікаво, у Росії не просто взяли слухавку, а й навіть пообіцяли допомогти бійцю ЗСУ з ремонтом.

Воїн ЗСУ присоромив розробників російського трофейного танка

Відео телефонної бесіди українського захисника з розробниками російського танку опублікував ютуб-канал Militarnyi Videonews.

Як виявилося, "Кочевник" зателефонував Олександру Анатолійовичу, який нібито є одним з розробників танку Т-72Б3М.

За словами українського танкіста, його обурює той факт, що ворожий трофейний танк "випльовує мастило та в ньому не працює компресор".

Що цікаво, російський чиновник, ймовірно, не зрозумів, що розмовляє з українським воїном та пообіцяв розібратися в ситуації на засіданні в "Уралвагонзаводі".

Дивіться, проблема така: ми заливаємо, але випльовує мастило, друге — компресор не накачує атмосфери в балони. Я командир бронегрупи. Новий танк, але воювати на ньому нереально", — поскаржився "Кочевник" російському чиновнику.

Так званий Олександр Анатолійович неочікувано визнав, що знає про проблеми з танками й він пообіцяв передати розробникам, що вони "м*удаки".

Боєць ЗСУ обдурив навіть генерального директора "Уралвагонзавода"

"Кочевник" вирішив висловити своє обурення навіть безпосередньо генеральному директорові "Уралвагонзавода" Андрію Абакумову.

Під час розмови український воїн поскаржився на ті самі проблеми. На диво, й цей окупант не помітив нічого підозрілого.

Ба більше, він навіть попросив все повторити у WhatsApp й пообіцяв "детального обговорити проблеми з конструкторами".

Найцікавішим був момент, коли "Кочевник" нарешті зізнався, що він з 54-бригади ЗСУ, а також закликав директора робити танки Т-72 кращими, щоб коли ЗСУ їх трофеїли, то вони були не в такому жахливому стані.

Розмова завершилася словами "Слава Україні", однак шоковані росіяни не змогли видавити з себе ані слова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?