У РФ ще є потужності і запас комплектуючих для створення нових ракет
Категорія
Україна
Дата публікації

У РФ ще є потужності і запас комплектуючих для створення нових ракет

У РФ ще є потужності і запас комплектуючих для створення нових ракет
Джерело:  online.ua

Як стверджує заступниця глави Міноборони Ганна Маляр, російська армія станом на 9 травня вистріляла по Україні приблизно половину наявних ракет, однак поки має потужності і певний запас комплектуючих, щоб виготовляти нові.

Джерело: національний телемарафон "Єдині новини"

Росія ще має потужності для виготовлення власних ракет

Телеведучий попросив прокоментувати дані розвідників із Великої Британії, згідно якими, у російської армії суттєво зменшилася кількість високоточних боєприпасів, тому вона використовує для бомбардувань застарілі ракети і бомби.

Потрібно просто зрозуміти, це виключно ми говоримо про цифри. Ми також оголошували, що за нашими даними, там більше половини ракет уже запущені. І цифри називали, скільки там ракет – близько 2 тисяч… Але. В цих цифрах важливо розуміти, що в РФ є ресурс для того, щоб воювати далі, це (минув) невеликий термін (повномасштабна війна в Україні триває 75-й день -ред). Водночас якщо ми говоримо про виробництво ракет, яке в них є, вони ще мають ресурс закуплених раніше, до санкцій, комплектуючих. Тому на певний час у них також є можливість їх виробляти, - розповіла Ганна Маляр.

За словами представниці Міноборони України, це далеко не та швидкість, оскільки росіяни не зможуть відновити за кілька місяців усе, що вони вже вистріляли.

Але якийсь певний час за інерцією в них ще є можливість використовувати цю зброю, використовувати ракети, - попередила Маляр.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?