У річницю "Мінська" Україна пред'явила Кремлю новий докір щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

У річницю "Мінська" Україна пред'явила Кремлю новий докір щодо Донбасу

У річницю "Мінська" Україна пред'явила Кремлю новий докір щодо Донбасу
Джерело:  online.ua

12 лютого 2018 року, в третю річницю з моменту прийняття "Мінська-2", в Україні нагадали, що Росія досі не виконала жодного пункту документа.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написала речник Міністерства закордонних справ України Мар'яна Беца, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Порошенко обговорив з Волкером виконання Мінських угод

"РФ жодного пункту не виконала. РФ потрібна війна і дестабілізація України", - заявили в МЗС України з нагоди річниці досягнення домовленості щодо припинення вогню і відведення сил і засобів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що Україна може "зламати" виконання Мінських угод остаточним прийняттям закону по реінтеграції Донбасу.

У відповідь на це в зовнішньополітичному відомстві України звернули увагу, що "злам" Мінських угод, - невиконання РФ своїх зобов'язань і відмова від припинення агресії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?