У Рівному п'яні подружки викрали Hammer і влаштували ДТП: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Рівному п'яні подружки викрали Hammer і влаштували ДТП: з'явилися фото

У Рівному п'яні подружки викрали Hammer і влаштували ДТП: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Рівному неповнолітні дівчата, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, викрали автомобіль Hummer, потрапили в ДТП і втекли з місця аварії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу патрульної поліції України.

Читайте також: В Ки єві дивна людина напала на патрульних: з'явилися фото з місця подій
Близько 22:00 13 лютого дві сп'янілі дівчини 16-ти і одна 18-ти років на вулиці Академіка Грушевського викрали Hummer. За кермом була 16-річна дівчина, вона не впоралася з керуванням автомобілем і стала причиною ДТП з автомобілем Daewoo Lanos, в результаті якого обійшлося без постраждалих.
Після ДТП дві дівчини зникли з місця інциденту, в результаті чого одну з них знайшли в клубі, а друга пізніше повернулася на місце аварії. Винуватиця ДТП визнала, що вживала алкоголь, але відмовилася пройти медичний огляд.
За фактом інциденту склали протоколи за статтями про управління транспортним засобом в стані сп'яніння, про порушення ПДР, що спричинило ДТП, про залишення місця аварії, про управління без документів і про невиконання батьками обов'язків по вихованню дітей.
Як повідомляв ONLINE.UA, в селі Башмачка Дніпропетровської області 16-річна дівчина на BMW врізалася в зупинку, в результаті чого на авто впала залізобетонна плита.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?