У Рівному сталася ДТП: одна людина загинула, п'ятеро - травмовані, з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Рівному сталася ДТП: одна людина загинула, п'ятеро - травмовані, з'явилися фото

У Рівному сталася ДТП: одна людина загинула, п'ятеро - травмовані, з'явилися фото

Ввечері 6 травня у місті Рівному, на вулиці Дубнівській, сталася ДТП, у якій одна людина загинула і ще п’ятеро отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції області.

Встановлено, що 41-річний водій автомобіля Renault, мешканець Рівного, не вибравши безпечної швидкості руху та дистанції, скоїв зіткнення з автомобілем Citroen, за кермом якого перебував 40-річний громадянин Польщі, який рухався в попутному напрямку.

Внаслідок аварії іноземець, який приїхав до Рівного по роботі, отримав різані рани. У свою чергу, водій Renault отримав закриту черепно-мозкову травму і розсічену рану чола. Пасажирку легковика, 79-річну рівнянку, доставили до травматологічного відділення міської лікарні, де у неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій та садна обох гомілок.

Читайте також: У Києві на переході збили маленьку дитину: з'явилися фото

Також у салоні транспортного засобу перебувало подружжя місцевих жителів, які які зазнали незначних тілеснихі ушкоджень.

"Ще один пасажир, 82-річний житель обласного центру, який перебував на передньому пасажирському сидінні Renault, помер у Рівненській обласній клінічній лікарні. За попередньою інформацією, смерть пенсіонера настала внаслідок тілесних ушкоджень, не сумісних із життям, проте остаточну причину смерті встановить судово-медична експертиза", - розповіли в поліції.

За зовнішніми ознаками, обидва водії були тверезими, проте остаточні висновки будуть винесені експертами.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на Житомирській трасі на під'їзді до Києва сталася аварія, внаслідок якої загинули двоє людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?