У Рівному збройних вбивць затримали за годину: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Рівному збройних вбивць затримали за годину: з'явилися фото і відео

У Рівному збройних вбивць затримали за годину: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У Рівному поліція протягом години затримала вбивцю жителя села Люхчін Сарненського району Рівненської області, заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Авакова.


За його інформацією, інцидент стався в селі Люхчін. Поліція отримала повідомлення про застосування вогнепальної зброї близько 14:20 28 січня.


"Серед білого дня, в центрі села біля магазину з невідомих причин одна людина поранила іншу. Поранений помер в автомобілі через 15 хвилин. Співчуття рідним і близьким загиблого", - написав глава МВС.


За його даними, патрульні почали переслідування автомобіля Ford Transit, на якому стрілок їхав в сторону Рівного.


Читайте також:  Бурштинові війни: мережу вразило нове відео з Рівненщини


"Зупинили на автозаправці, на виїзді з обласного центру. Двоє людей, які їхали в автомобілі, зробили спробу втекти в поле і в поспіху заховати в снігу велику сумку. Однак їх наздогнали, сумку знайшли: 2 пістолети Форт, пістолет Макарова, автомат Калашникова і боєприпаси до них", - повідомив Аваков.


«Два патрульних екіпажу зуміли зупинити мікроавтобус, наздогнати і затримати озброєних злочинців - без єдиного пострілу!», - додав глава МВС.


Він також опублікував на своїй сторінці в соцмережі оперативне відео затримання.


У той же час журналіст Дмитро Леонтіюк повідомив в Facebook, що вбивство в селі Люхчін сталося на грунті "розбірок" між скупниками бурштину незаконного видобутку та заїжджими учасниками угруповання, яке пропонувало послуги з "кришування".


"Діалог не пішов. Одні сильні приїжджі, інші - темпераментні місцеві. Слово за слово, і пішло-поїхало: за давньою поліською традицією, непроханих гостей зустрічати короткими автоматними чергами і звучними залпами з мисливських рушниць. Гості традицію знали, а тому і забезпечили відповідну щільність вогню зі своїми візаві. Скупник поранений, але живий. Батько скупника ... не довезли живим до лікарні", - написав Леонтіюк.


«Копи- добре спрацювали. Знайшли, переслідували, затримали. Без стрілянини і втрат. Про бурштин - ані пари з вуст», - так прокоментував журналіст повідомлення Авакова.



Як повідомляв ONLINE.UA,  у вересні в урочищі "Азалія" поблизу селища Клесів Рівненської області сталося зіткнення правоохоронців з нелегальними здобувачами бурштину.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?