У робітниці суду на Закарпатті вкрали діаманти і сотні тисяч гривень
Категорія
Україна
Дата публікації

У робітниці суду на Закарпатті вкрали діаманти і сотні тисяч гривень

У робітниці суду на Закарпатті вкрали діаманти і сотні тисяч гривень
Джерело:  zk.npu.gov.ua

На Закарпатті

 з квартири секретаря ужгородського суду невідомі злодії винесли дорогоцінностей і грошей на загальну суму в понад мільйон гривень.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції.

Як розповіли в МВС, 12 квітня о 17:00 правоохоронцям надійшло повідомлення про пограбування в ужгородській 9-поверхівці у Новому районі.

За словами заявниці, 32-річної робітниці одного з судів області, з її житла невідомі винесли 200 тисяч гривень, 40 тисяч доларів США і ювелірні вироби — сережки, обручки з сапфиріми і діамантами.

На запитання, звідки в неї такі гроші, жінка відповіла, що отримала їх від свого батька, свого хлопця і заробила самотужки.

В пограбованій квартирі не було розбитих меблів, а замок на дверях лишився цілим, тому поліція припустила, що злодії просто підібрали ключ до дверей.

Крадіїв шукає поліція, ведеться слідство.

Відкрито кримінальне провадження за статтею «крадіжка з проникненням», яка передбачає від 3 до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, 1 квітня серед білого дня на одному з пожвавлених проспектів Києва стався розбійний напад зі стріляниною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?