У родині Порошенка сталося велике горе - всі подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

У родині Порошенка сталося велике горе - всі подробиці

У родині Порошенка сталося велике горе - всі подробиці
Джерело:  online.ua

16 червня неочікувано для всіх пішов з життя батько колишнього українського президента Петра Порошенка - Олексій. Варто зазначити, що Олексій Порошенко - Герой України, заслужений працівник сільського господарства. 11 червня 2020 року йому виповнилося 84 роки. Причина смерті батька українського політика наразі не називається. Про смерть Олексія Прошенка повідомила політична сила "Європейська солідарність", яка вже висловила свої співчуття Петру Порошенку, його дружині Марині та всім рідним і близьким з приводу тяжкої втрати. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу "ЄС".

"Сьогодні перестало битися серце великої людини праці, хлібороба, громадського та політичного діяча, Героя України, батька п’ятого Президента України Олексія Івановича Порошенка. Все своє життя він присвятив служінню Україні, розвитку її економіки, дбав про людей. Висловлюємо щирі співчуття Петру Олексійовичу та Марині Анатоліївні, усім рідним і близьким з приводу тяжкої втрати – смерті батька та друга, наставника та порадника. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль від втрати рідної людини. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи", - йдеться в повідомленні політичної сили.

Нагадаємо, що Олексій Іванович народився у селі Саф'яни Ізмаїльського жудеця Королівства Румунія в родині румунського громадянина Івана Євдокимовича Порошенка. Закінчив 7-річну школу в Саф'янах і середню школу в Ізмаїлі, вступив до Львівського сільськогосподарського інституту. У період навчання одружився з Євгенією Сергіївною Григорчук (після заміжжя — Порошенко), наступного року 28 серпня народився старший син Михайло (1957–1997). У Болграді в 1965 році народився другий син Петро Порошенко — майбутній президент України. Дружина Олексія Порошенка, Євгенія, померла в 2004 році. Старший син Михайло трагічно загинув 1997 року в автокатастрофі за нез'ясованих обставин. Похований разом з матір'ю в родинному склепі на Звіринецькому кладовищі Києва.

Раніше ONLINE.UA публікував  пряму трансляцію допиту Порошенко в суді  у справі про держзраду Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?