У Roshen прокоментували новину про покупців липецької фабрики
Категорія
Україна
Дата публікації

У Roshen прокоментували новину про покупців липецької фабрики

У Roshen прокоментували новину про покупців липецької фабрики
Джерело:  ЛІГА.net

У кондитерській корпорації Roshen спростували інформацію, що з'явилася в російських ЗМІ,  про наявність покупця на липецьку фабрику.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЛІГА.net.
"Це неправда. Слов'янка цікавилася нашою фабрикою в Росії ще рік тому. Але угода не відбулася", - заявили в компанії.
Наскільки відомо ЛІГА.net, російські активи Roshen справді готуються до продажу, і, за словами одного з топ-менеджерів корпорації, недавно навіть був покупець.
"Однак він передумав, угода зірвалася", - сказав він.
Раніше про те, що на Липецьку фабрику був покупець, говорили і партнери інвестиційної компанії ICU. Цієї зими гендиректор корпорації В'ячеслав Москалевський розповідав, що російські активи виставлені на продаж і оцінюються в $200 млн. Однак здійсненню задуманого, за словами Москалевського, заважають конкуренти.
"Там два фактори. Є Путін - великий стратег, і є бандити з групи Гута (до її складу входить корпорація "Об'єднані кондитери", основний конкурент Roshen в РФ - ред.), які під прикриттям намагаються наші активи відібрати", - розповів Москалевський.
Раніше радники президента Петра Порошенка заявили, що його частка в ТОВ "Центрально-Європейська кондитерська компанія", яка з 2007 року належала інвестфонду "Прайм Ессетс Кепітал", передана в нову іноземну структуру в рамках укладеного з Rothschild Trust договору про сліпий траст.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?