У Roshen зробили резонансну заяву про Путіна і Липецьку фабрику
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Roshen зробили резонансну заяву про Путіна і Липецьку фабрику

У Roshen зробили резонансну заяву про Путіна і Липецьку фабрику

Президент української кондитерської корпорації Roshen, що належить президентові України Петру Порошенкові, В'ячеслав Москалевський заявив, що Липецька фабрика стала "заручником" президента Росії Володимира Путіна, оскільки він перешкоджає якнайшвидшому продажу цього активу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Обозреватель".
"За всіма перевірками, кримінальними справами і арештом майна, через які ми не можемо продати фабрику, стоїть він. Ось кому повинні зателефонувати 1100 звільнених співробітників, громадян Російської Федерації, яких нам довелося скоротити через спад виробництва. Він тримає наші липецькі активи в заручниках на своїй території", - сказав Москалевський.
Він також підкреслив, що всі дивіденди, отримані від діяльності липецької фабрики, Roshen виводить в Україну і вкладає в благодійні проекти, а також у власне виробництво.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент України почав процес реструктуризації своїх активів Roshen і створив для цього три офшорні компанії, але так і не передав свої активи в управління трасту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?