У Росії анонсували випуск конкурента Tesla: з'явилися перші фото нового суперкара
Категорія
Технології
Дата публікації

У Росії анонсували випуск конкурента Tesla: з'явилися перші фото нового суперкара

У Росії анонсували випуск конкурента Tesla: з'явилися перші фото нового суперкара
Джерело:  online.ua

Російський концерн "Калашников" представив новий електромобіль на базі кузова Іж "Комбі", який, на думку виробника, зможе конкурувати з суперкарами Tesla. Перші фото конкурента компанії Ілона Маска були опубліковані на сторінці концерну в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Представники "Калашникова" запевнили, що їх новий електромобіль є одним з найуспішніших проектів в даній області. Він розроблений з застосуванням "інноваційного інвертора", який дозволяє розвивати потужність до 1,2 МВт.

Росіяни висміяли ідею концерну "Калашников" випустити конкурента Tesla.

"Світ завмер ...", "Диски - титан, салон - морена береза! Двигун напевно з ракети зняли", "Мене найбільше розчулили дверні ручки з ключиком. Ті самі ... з моєї юності. Блін, ридаю прямо від розчулення. 40 років минуло й нічого не змінилося. Яка конкуренція? Яка Тесла? Прокиньтеся, нещасні","Дивлюся на це і не знаю заплакати або засміятися. І ще соромно трохи","Потужно. Зухвало. Духовно. Скрепно. Виглядає сильно, як середньовічна маркетанська гарба циган","Не показуйте Маску. він може померти від сміху, а він ще потрібен людству для колонізації Марса","От би на цей «красень» електромобіль пересадити все керівництво країни найближчим часом! І Нехай Весь світ позаздрить!", "Там, напевно, десь маленькими буквами приписка, що це стьоб, так, адже?? Ну, це ж не може бути правдою .. ну, ніяк", - прокоментували фото модернізованого ІЖ-21252 "Комбі" в соцмережі.

Після такої реакції в концерні "Калашников" запевнили, що випуск конкурента Tesla в Росії ніякий не жарт. У прес-службі підприємства заявили, що компанія дійсно створила концепт-кар, який зможе конкурувати з автомобілями компанії Ілона Маска.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Макс розповів, хто хоче викупити компанію Tesla.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?