У Росії атакували консульство України: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії атакували консульство України: з'явилися фото і відео

У Росії атакували консульство України: з'явилися фото і відео
Джерело:  fontanka.ru

Члени незареєстрованої націонал-більшовицької партії "Другая Россия" влаштували біля будівлі консульства України в Санкт-Петербурзі мітинг.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання "Фонтанка".


Відзначається, що учасники пікету кидали в будівлю українського диппредставництва яловичими кістками і димовими шашками, висловлюючи таким чином свою незгоду з діями українського уряду по Донбасу, мешканці якого є "їжею для українських військових".


Читайте також: У Росії радикали атакували посольство України: з'явилися відео та фото


В акції протесту брали участь близько 20-ти чоловік, один з яких, Владислав Івахнік, був затриманий поліцейськими і пробуде в відділенні до ранку. Його звинувачують за статтями про дрібне хуліганство та участь в несанкціонованому мітингу.



Нагадаємо, 3 листопада  біля посольства Росії в Лондоні провели мітинг проти обстрілів ВВС РФ сирійського Алеппо, в ході акції протесту будівлю посольства закидали частинами манекенів.


Як повідомляв ONLINE.UA, 4 листопада  у посольства Великобританії в Москві росіяни організували у відповідь мітинг.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?