У Росії автобус з дітьми потрапив у жахливу смертельну ДТП: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії автобус з дітьми потрапив у жахливу смертельну ДТП: опубліковано відео

У Росії автобус з дітьми потрапив у жахливу смертельну ДТП: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У російському Ханти-Мансійському автономному окрузі відбулася ДТП з рейсовим автобусом, в результаті якої загинуло 11 осіб, дев'ять з яких - діти.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу регіонального управління МВС.


Читайте також: У Києві в масштабній ДТП біля зоопарку постраждали діти: з'явилося відео


На 926-му км автодороги "Тюмень-Ханти-Мансійськ" зіткнулися два автомобіля, вантажівка і автобус. "Рейсовий автобус зіткнувся з фурою. Його розвернуло", - йдеться в повідомленні. Винним вважається водій автобуса, який допустив занос.


Кількість постраждалих в ДТП уточнюється, але вже точно відомо про дев'ять загиблих дітей у віці 12-14 років, і двох дорослих. Раніше в РІА Новини з посиланням на джерело в екстрених службах заявили, що в автобусі було 32 людини, серед яких 29 дітей, і про 12-ти загиблих, з яких десять - діти.


Місцевий уряд інформував, що діти в автобусі поверталися зі змагань зі спортивної акробатики з Ханти-Мансійська в Нефтеюганськ.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в 15 км від Дніпра перекинувся автобус з дітьми, при цьому на смерть збивши жінку, яка намагалася перейти дорогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?