У Росії далекобійники перекрили "путінську" трасу: соцмережі схвильовані
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії далекобійники перекрили "путінську" трасу: соцмережі схвильовані

У Росії далекобійники перекрили "путінську" трасу: соцмережі схвильовані
Джерело:  Відкрита Росія

У Санкт-Петербурзі далекобійники перекрили в'їзди на платну трасу Західний швидкісний діаметр і намагаються домогтися скасування плати за проїзд.


Про це заявив голова об'єднання перевізників Росії Андрій Бажутін, який є одним з організаторів акції, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Відкриту Росію".


За словами Бажуніна, перекрили вісім з десяти проїздів, оскільки "громадяни все одно повинні пересуватися", проте навіть незважаючи на це утворилася пробка розтягнулася майже на 10 км.


Читайте також: У Росії розповіли всю правду про себе: з'явилося кумедне відео


"Ми не перекривали в'їзд, ми під'їхали до пунктів оплати, у нас відбулися невеликі ДТП - зіткнення зі шлагбаумом, інспектора вже оформили всі. Нам кажуть, що потрібно оплатити проїзд, але ми не маємо такої можливості, і нас не пропускають. Співробітники ЗСД з нас вимагають документи, але ми маємо право їх не пред'являти: є номери автомобілів, зареєстрованих в РФ - розшукуйте власників, подавайте в суд, стягувати гроші, - сказав він. - Поліція нас не розганяє. Поки поліція оформила тільки протоколи по ДТП, далі будемо дивитися, що буде відбуватися. якщо нас не пропустять без оплати, ми будемо змушені викликати поліцію, тому що це вже незаконне утримання. Ми живемо в правовій державі, є багато способів стягнути гроші з людини, якщо співробітники ЗСД вважають, що ми їм винні. ми збираємося перебувати тут, поки нас не пропустять".


Через деякий час частина далекобійників поїхала, через що перекритими залишилися тільки п'ять з десяти пунктів проїзду, але пункти, що звільнилися, почали ламати і одного з далекобійників затримали. У мережі з'явилися фото з місця інциденту:



У соцмережах прокоментували блокування дороги. Так, користувач БюроОхраниГосударств написав: "Молодці, але поки не вб'ють Путіна - нічого не зміниться".



Все не так, хлопці: "Напевно, тероризм припишуть".


Просто Олена: "Капец далекобійникам".


Ленін живий: "Це тільки прелюдії перед актом".


Відзначимо, що ЗСД - платна траса довжиною в 47 км, що охоплює північні і південні регіони Санкт-Петербургу. Проїзд по трасі коливається від 45 до 300 руб залежно від ділянки дороги і виду транспорту. У церемонії відкриття центральної ділянки ЗСД 2 грудня брав участь президент Росії Володимир Путін.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в метро Санкт-Петербурга розклеїли новорічні плакати з російськими політиками, що "рекламують" негативні зміни в житті жителів міста і країни в форматі банерів від операторів мобільного зв'язку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?