У Росії дали прогноз щодо Путіна та повернення Криму Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії дали прогноз щодо Путіна та повернення Криму Україні

У Росії дали прогноз щодо Путіна та повернення Криму Україні
Джерело:  online.ua

Росія не поверне Крим Україні доти, доки при владі залишається Володимир Путін, оскільки повернення окупованого півострова буде кінцем його режиму.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив російський опозиційний політик Леонід Гозман.
"Коли Крим анексували, то більшість це підтримали. Це не просто Путін "віджав", це було свято мільйонів людей в РФ. Потім минув час, радість пішла, але відчуття сили і величі залишилося", - підкреслив він.
Опозиціонер переконаний, що "вплив цього фактора поступово падає, але він залишається однією з цеглинок режиму".

Читайте також: Смерть Чуркіна і заява Януковича: в мережі з'явилася гучна версія
"При цьому треба розуміти, що Путін не тільки не хоче, але і не може повернути Крим. Відмова від Криму стане останнім днем ​​цього режиму. Тому при Путіні Україна не поверне Крим ні політичним, ні військовим шляхом", - заявив Гозман.
У той же час він визнав, що нинішня російська влада досить успішна.
"У перші роки, під час нафтового достатку, росла реальна зарплата і рівень життя. Коли нафта поїхала вниз, то прийшла гордість за свій "сакральний Крим", за наведення "порядку" в Сирії, за те, що нас всі бояться. Людям це подобається", - зазначив політик.
Також він додав, що Росія є відносно вільною країною.
"Керівництво Росії - люди не дурні, вони розуміють, що не треба претендувати на 100%-й контроль. 90% контролю більш ніж достатньо. Тому вони дозволяють "чірікать", - заявив опозиціонер.
За його словами, коли він отримує запрошення на телеефіри, "проти мене, як правило, практично всі учасники, ведучий і зал".

Читайте також: Порошенко розповів про обіцянки Лукашенка щодо Росії: опубліковано відео
"Вони начебто дають мені говорити, а, з іншого боку, показують: ну ось один урод в нашому здоровому суспільстві, ще й єврей, і косоокий. Бачите, які вони - люди, які проти Путіна? Телебачення повністю контролюється Кремлем. Правда, для неодурманених пропагандою людей мої виступи дуже важливі - вони мені самі про це кожен день говорять, коли на вулиці впізнають", - запевнив Гозман.
Крім того, політик заявив, що "не треба недооцінювати контекст: Кремль витоптав політичне поле".
"Коли ми говоримо про фальсифікації виборів, мова не про підрахунок, а про участь в політичній боротьбі", - резюмував він.
Більше читайте на ONLINE.UA: Путін не тільки не хоче, але і не може повернути Крим Україні - російський опозиціонер Гозман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?