У Росії є серйозний компромат на Трампа, Путін вже готовий його використовувати - CNN
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії є серйозний компромат на Трампа, Путін вже готовий його використовувати - CNN

У Росії є серйозний компромат на Трампа, Путін вже готовий його використовувати - CNN
Джерело:  CNN

У ході президентської кампанії в США більшість фейкових новин (запущених за участю Росії) дискредитували Хілларі Клінтон і хвалили Дональда Трампа. Разом з тим у Москви, швидше за все, є компромат і на обраного президента США, і йому навряд чи варто розраховувати на подальшу прихильність Володимира Путіна.
Таку думку висловив американський експерт, старший науковий співробітник Центру кібер і національної безпеки при Університеті Джорджа Вашингтона Клінт Уоттс в матеріалі для CNN, переклад якого зробив ONLINE.UA.
"Я припускаю, що якщо Трамп не підтримує політику Путіна, то він - наступний", - вважає аналітик.
Читайте також: Люди Путіна намагаються посварити Україну і Трампа - гучна стаття Politico
Незважаючи на спростування Росії і сумніви Трампа, експерти з кібербезпеки кажуть, що РФ, ймовірно, зламала електронну пошту не тільки демократів, але і республіканців.
"Ми вважаємо, що у них є тисячі листів різних людей, - розповів Уоттс. - У міру зростання їх популярності вони стають все більш важливими в контексті Росії, і (Москва, - ред.) буде використовувати все більше і більше подібних "зливів" для компрометації благонадійності цих людей".
"Це просто компромат. Вони утримуватимуть його до тих пір, поки він буде потрібен", - резюмував експерт.
Як повідомляв ONLINE.UA, Дональд Трамп має намір призначити главою Пентагону генерала Джеймса Матісса, який раніше різко висловлювався про Володимира Путіна і агресію Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?