У Росії етапували понад тисячу військових з Азовсталі – росЗМІ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Росії етапували понад тисячу військових з Азовсталі – росЗМІ

У Росії етапували понад тисячу військових з Азовсталі – росЗМІ
Джерело:  online.ua

Російські медіа почали активно поширювати інформацію про те, що понад тисячу військовослужбовців, які здалися в полон у Маріуполі, етаповано для проведення слідчих дій на територію Російської Федерації.

Джерело: росЗМІ

У Росії етапували понад тисячу військових з Азовсталі

"У Росію етапували понад 1 тис. людей з "Азовсталі". З ними щільно працюють правоохоронні органи. Найближчим часом після проведення очних ставок з низкою військовополонених слідство також планує направити їх до Москви, - йдеться в матеріалі одного з російських видань.

За словами інсайдерів у правоохоронних органах, уже незабаром слідство планує відправити до Росії ще частину українських військовополонених.

Окрім того, зазначаєхться, що у Москві можуть перебувати понад 100 осіб, "серед яких іноземні найманці, які здалися в Маріуполі".

Не можна також не згадати про те, що 7 червня Україна та РФ провели обмін тілами загиблих військових за формулою "160 на 160".

Патронатна служба полку "Азов" зустріла та разом з лікарями провела огляд та опис тіл.

Фото - скриншот

Серед тіл загиблих третина – бійці полку "Азов", належність інших тіл до різних підрозділів з’ясовується. Наразі судмедексперти ведуть роботи, які за часом, попередньо, можуть тривати до трьох місяців, — розповідають представники Асоціації родин захисників "Азовсталі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?