У Росії госпіталізували відомого співака
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Росії госпіталізували відомого співака

У Росії госпіталізували відомого співака
Джерело:  ТАРС

У четвер, 24 листопада, в Москві екстрено госпіталізований радянський і російський естрадний співак Олексій Глизін. У 62-річного артиста зафіксовано падіння тиску.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Зараз музикант перебуває в стаціонарі і йому призначено курс інтенсивної терапії.
"Він зараз у нас, в Інституті МОНІКИ. Він поки не ходячий, але стан у нього стабільний. Він лежить в окремій палаті інтенсивної терапії, але спілкуватися з ним поки не можна", - розповів російському виданню лікар співака Йосип Бейзер.
Читайте також: Українську телезірку терміново госпіталізували
Також лікар зазначив, що Глизін скаржився на знижений тиск ще в минулі вихідні.
"Зараз проводимо планове обстеження, робимо все необхідне. Поки ніякої патології не виявлено", - додав він.
Журналістам іншого російського ЗМІ вдалося взяти коментар самого виконавця.
"Я зараз перебуваю в лікарні і в даний момент проходжу процедури. У мене різко впав тиск, і лікарі роблять все можливе, щоб врятувати моє життя. Я перебуваю в палаті інтенсивної терапії. Дякуємо за турботу", - розповів Глизін "Лайфу".
Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  в Санкт-Петербурзі був госпіталізований лідер російської рок-групи "Чиж & Co" Сергій Чиграков (Чиж).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?