У Росії колишній бойовик ЛНР скоїв жорстоке вбивство
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії колишній бойовик ЛНР скоїв жорстоке вбивство

У Росії колишній бойовик ЛНР скоїв жорстоке вбивство
Джерело:  online.ua

У Росії за підозрою у вбивстві поліцейського і п'яти членів його сім'ї затримані троє чоловіків, один з яких раніше воював на боці бойовиків так званої ЛНР.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог журналістки "Ехо Москви" Юлії Латиніної.

Як вона повідомляє, двоє із затриманих мігранти - брати Олександр та Євген Нуштаеви.

Вони недавно отримали російське громадянство, Олексій Нуштаєв воював на боці бойовиків ЛНР. Інформація про нього є в базі "Миротворець", куди активісти викладають інформацію про бойовиків ЛНР і ДНР.

Російський "Інтерфакс" повідомляє, що в понеділок суд Сизранського району в понеділок виніс рішення про взяття під варту підозрюваних у вбивстві сім'ї Гошта. Ними є троє вихідців із Середньої Азії, однак їхні імена не називаються.

Можливих убивць поміщено в СІЗО на 2 місяці. Засідання суду проходило в закритому режимі.

Вранці в неділю, 24 квітня, в одному з будинків в селі Івашовка Сизранського району Самарської області РФ були знайдені тіла трьох чоловіків і трьох жінок. Загиблими виявилися заступник начальника штабу ГУВС Самарської області, полковник поліції Андрій Гошта і його родичі.

Нагадаємо,  на територію Луганської області, окуповану бойовиками так званої ЛНР, відправлено підрозділ російського спецназу "Рись", перед яким поставлено завдання чинити тиск на ватажка бойовиків - Ігоря Плотницького.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?