У Росії ловлять трьох психічно хворих солдатів-убивць
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії ловлять трьох психічно хворих солдатів-убивць

У Росії ловлять трьох психічно хворих солдатів-убивць
Джерело:  online.ua

У Росії сьогодні, 12 квітня, вночі в психіатричному відділенні окружного військового госпіталю Санкт-Петербурга троє пацієнтів імовірно вбили двох медичних сестер, після чого зникли.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


Командування округу спільно з правоохоронними органами організувало пошук підозрюваних.


"Зникли троє військовослужбовців, які перебували на лікуванні. Один з них - курсант Військово-космічної академії", - зазначає агентство.


Також повідомляється, що співробітники поліції перекрили вокзали Санкт-Петербурга для пошуку втікачів.


За словами джерела в поліції, в даний час йде робота «по орієнтуванню підозрюваних на всіх вокзалах Петербурга і в аеропорту Пулково».


При цьому, як повідомляє РІА Новини, на всіх транспортних вузлах міста значно посилено охорону.


У прес-службі Міноборони повідомили, що в госпіталь вже направлено спеціальну комісію відомства. Її очолив начальник Головного військово-медичного управління Міністерства.

Нагадаємо, на території Луцької центральної психлікарні була виявлена лабораторія з вирощування елітних сортів конопель, яку організував колишній працівник лікарні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?