У Росії лютують через заряди українських фанів про Путіна й вимагають покарання
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Росії лютують через заряди українських фанів про Путіна й вимагають покарання

У Росії лютують через заряди українських фанів про Путіна й вимагають покарання
Джерело:  online.ua

4 лютого збірні України та Росії боролися за перемогу у півфіналі чемпіонату Європи з футзалу. Українська команда поступилися з рахунком 3:2, однак противник все однак залишився невдоволеним - як виявилося, росіяни обурилися зарядами українських фанів про Путіна й зажадали покарання в УЄФА.

Джерело: "Чемпионат"

Півфінал чемпіонату Європи з футзалу закінчився гучним скандалом

Українські вболівальники робили все можливе,щоб наша збірна відчувала максимальну підтримку - не обійшлося й без викриків "Путін ху*ло" та "Хто не скаче той москаль". За словами одного з українських гравців, їхня команда ніколи ще не відчувала такої підтримки. Проте росіян поведінка вболівальників не надто сподобалася.

Так, президент асоціації мініфутболу Росії Еміль Алієв почав скаржитися на провокаційні дії українських фанатів.

У нас були великі збори зі збірною, була нарада з УЄФА. Ми попереджали про провокації. Я вдячний хлопцям за те, що вони не відреагували на жодний крик. Хоча ми всі чули образливі заряди про Росію, збірну. Не хочеться їх повторювати. Але росіяни не здаються,– заявив Еміль Алієв.

Фото - facebook.com/UKRAINEFUTSAL

Очільник комітету Державної думи з фізичної культури і спорту Дмитро Свищов взагалі почав вимагати покарання для України.

На жаль, очікування багатьох виправдалися: провокації відбулися. Хоча я сподівався, що все пройде без цього бруду. Провокатори все ж таки примчали... Сподіваюся, міжнародна федерація відреагує. Іноземні колеги мають відреагувати та покарати хуліганів. Приїхали знущатися – зрештою покарали своїх. Який сенс було це робити?, – поскаржився Свищов.

Варто також зазначити, що в Росії під час матчу після відомої кричалки українських вболівальників про російського президента увімкнули інтершум на телебаченні.
Коментатор Аркадій Бєлий вже пояснив, навіщо це зробили.

Я коли коментував гру, чув у трансляції образливі вигуки з трибун. Нам довелося включити інтершум, щоб заглушити образливі вигуки. Це огидно, але до гравців все це не має жодного стосунку – ніякого хамства на полі не було,– заявив Бєлий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?