У Росії на мітингу проти корупції затримали десятки людей: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії на мітингу проти корупції затримали десятки людей: з'явилися фото і відео

У Росії на мітингу проти корупції затримали десятки людей: з'явилися фото і відео
Джерело:  ОВД-Інфо

У російському Владивостоці на мітингу проти корупції затримали більше 30 людей, серед яких є неповнолітні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ОВС-Інфо".


Як повідомляється, мітинги проходять сьогодні, 26 березня, у багатьох містах РФ, приводом для яких стало  розслідування про нерухомість та яхти прем'єр-міністра Росыъ Дмитра Медведєва. За словами очевидців, правоохоронці вихоплюють з натовпу людей, які мирно стоять, деякі з плакатами.

Читайте також: День Волі в Білорусі: в мережі розповіли про п'яних поліцейських та кількість затрмианих 

Повідомляється, що всього на мітингу близько тисячі людей, частина мітингувальників перемістилася до РВВС, куди відвезли затриманих.


Також є інформація, що на мітингу в Южно-Сахалінську затримали як мінімум п'ятьох людей, а після мітингу - ще дев'ятьох. У Комсомольську-на-Амурі було затримано шість осіб. У Хабаровську затримано п'ятьох осіб.


Нагадаємо, згідно з матеріалами розслідування "Він вам не Дімон", оприлюдненого Фондом боротьби з корупцією опозиційного політика Олексія Навального,  Медведєв контролює декілька благодійних фондів, на рахунки яких перераховано 70 млрд руб. Також у однокурсників прем'єр-міністра знайшли маєтки і яхти, якими користується Медведєв.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в російському Красноярську викладача місцевого торгово-економічного університету звільнили за те, що він показав студентам фільм, в якому прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва звинувачують у корупції.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?