У Росії на приватний сектор впав військовий літак
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії на приватний сектор впав військовий літак

У Росії на приватний сектор впав військовий літак

У Міноборони Росії повідомили, що вранці 30 березня в Приморському краї РФ  військовий літак зазнав аварії  під час виконання посадки, виконуючи навчально-тренувальний політ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
Повідомляється, що військовий літак Су-25 впав на приватний сектор у районі села Чернігівка в Примор'ї. За даними Міноборони, льотчику вдалося катапультуватися і він не постраждав.
"Льотчик катапультувався, його життю і здоров'ю нічого не загрожує. Політ виконувався без боєкомплекту. На землі жертв і руйнувань немає", - заявили у відомстві.
В адміністрації Приморського краю повідомили, що в район падіння літака направлені оперативні групи, зокрема, департаменту ГО і НС регіону.

Раніше повідомлялося, що в ніч на 19 березня біля злітно-посадкової смуги аеропорта Ростов-на-Дону впав пасажирський авіалайнер Boeing 737-800, що слідував рейсом з Дубая.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?