У Росії намагалися виправдатися за ганьбу з фото Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії намагалися виправдатися за ганьбу з фото Путіна

У Росії намагалися виправдатися за ганьбу з фото Путіна
Джерело:  online.ua

У Росії спробували виправдатися щодо того, чому  президента РФ Володимира Путіна на різних публічних заходах оточують одні і ті ж люди.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Комсомольську правду".


Російське видання написало, що восени Путін з'їздив з прем'єром Дмитром Медведєвим на риболовлю на Ільмень, де поспілкувався з рибалками, які з нагоди зустрічі з президентом були приодягнуті і мали з собою привезену юшку і фарфор.


Читайте також: Скандал з підставними людьми Путіна: в мережі обговорили фото справжніх рибалок


За традицією відвідувати службу в малому храмі в провінції на Різдво Путін вибрав новгородський монастир, пише "Комсомольская правда".


"Раз вже так збіглося, то на богослужіння запросили і тих самих рибалок, щоб заодно потім обговорити з ними - що з обумовленого в вересні виконано", - йдеться в повідомленні.


Відзначимо, що в соцмережах проіронізували над такими поясненнями росЗМІ. Так, Українська правда написала: "У Кремлі придумали виправдання для підставних "рибалок".


knockyaltа: "Для "Іванов Ивановичей" будь-яка відмазка згодиться. Ото ж бо ваня об стінку вбивається.)))".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'ясували, ким є жінка з групи підставних людей в оточенні Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?