У Росії наочно пояснили, чому Крим вкрадений не до кінця: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії наочно пояснили, чому Крим вкрадений не до кінця: з'явилося відео

У Росії наочно пояснили, чому Крим вкрадений не до кінця: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

З'ясувалося, що російські банки не дають кредити жителям Криму, що викликало бурхливе обговорення в мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Читайте також: В окупованому Криму знайшли привід жорстко потролити Путіна: опубліковані фото


"Моя подруга з кримською пропискою, що має російський паспорт, але проживає в Москві, вирішила купити доньці в кредит телефон, в зв'язку з чим пішла в торгову мережу. У жодній з чотирьох торгових мереж, де вона була, взяти телефон їй не вдалося, оскільки кримчанам, які вже нібито росіяни, кредити в торгових мережах не дають", - говорить автор відео.


Після його звернення йде нарізка відеороликів, знятих в кожній з чотирьох торгових мереж. На відео відображено, як співробітники торгових мереж стверджують, що жоден банк Росії не дасть кредит кримчанам, але не можуть пояснити причини цього:


Відео: YouTube/Сергій Володимирович


Російський журналіст Олександр Сотник прокоментував відео: "Кримчанам кредитів в Росії не видають. Тобто, Крим вкрадений, але якось не до кінця. Путін, введи війська в банки!".



Інші користувачі також обговорили новину. Так, Іван Беспалько написав: "Свій серед чужих, чужий серед своїх..."



khark0v: "Та тому що банківська система так чи інакше взаємодіє зі світом, і їм простіше не зв'язуватися з кримчанами, ніж потім отримувати за них. Всі розумні люди прекрасно розуміють, що Крим доведеться повернути інакше в цивілізованому світі РФ завжди буде окупантом".




Чорний дембель: "Люблю зраду, але ненавиджу зрадників. Гай Юлій Цезар".


sniper_two: "Злодій ніколи не стане власником".


Gena Kelibin: "Зрадникам кредити навіть росіяни не дають".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилися фото, як жителі окупованого Криму вшановують пам'ять українського поета Тараса Шевченка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?