У Росії насмішили ім'ям несподіваного наступника Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії насмішили ім'ям несподіваного наступника Путіна

У Росії насмішили ім'ям несподіваного наступника Путіна
Джерело:  Ехо Москви

Російський письменник, який поповнив ряди бойовиків так званої ДНР, Захар Прилєпін

, може стати наступником президента Росії Володимира Путіна.


Таким припущенням насмішив соцмережі російський політолог і пропагандист Сергій Марков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ехо Москви".


"Тероризм - це боротьба проти... Коли підривають мирних жителів. А у Прилєпіна антитероризм! Він же захищає мирних жителів Донбасу від терористів, які приходять їх вбивати. Ви, напевно, знаєте, що терористи підірвали Гіві, терористи підірвали Моторолу. Вони віддали життя за вас, за те, щоб ви були у вільному світі без фашизму! Пам'ятайте, говорили багато класиків «Боріться проти фашизму, будьте пильні»? Ось там прокинувся звір фашизму. І ця гадина повинна бути розчавлена​", - підкреслив політолог.



Читайте також:

У Росії жорстко пройшлися по Прилєпіну, який поїхав воювати за ДНР


"Є люди, які віддали своє життя боротьбі проти фашизму. Це Гіві і Моторола. Так само? - запитав Марков у журналістки, і, почувши припущення про те, що тепер їх варто канонізувати, додав: - Святими оголошують людей, які віддали своє життя за православну віру. А для РПЦ, яка опікується і людьми на Донбасі, і людьми в збройних силах України, все це бідні нещасні створіння, які зайняті у братовбивчій боротьбі. Тому церква не схвалює ні ЗСУ, ні тих, хто на стороні ополченців. Але, не схвалюючи їх, проте, як би, їх, ну чи що... відпускає їм їх гріхи".


Водночас у студію надійшло звернення до Маркова від одного з користувачів мережі з текстом: "Чи не надихнув вас приклад Прилєпіна, пан Марков, і чи не збираєтеся стати "комісаром" в ДНР?"



Читайте також

:

Прилєпін

повоював: соцмережі насмішив жарт про письменника-бойовика ДНР


"Я думаю, що Захар Прилєпін збирається... Можливо, він майбутній президент Росії в 2024 році (я так припускаю), так? Я не збираюся. Я підтримую Володимира Володимировича Путіна, там теж (нерозбірливо) визначатися. Але на президентських виборах поки, начебто, не збираюся брати участь", - додав пропагандист.


Відзначимо, що Сергій Марков вже не раз дивував мережу безглуздими заявами. Так

пропагандист називав Володимира Путіна "геєм"

, звинувачував Україну в намірі

скинути ядерну зброю на Ростов-на-Дону або Крим

, звинувачував українців у бажанні

"видресирувати або забити палицями" дві третини населення України

.


Як повідомляв ONLINE.UA,

пропагандисти Захар Прилєпін і Сергій Марков погрожували Києву і Одесі

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?