У Росії називали людину, яка може повалити Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії називали людину, яка може повалити Путіна

У Росії називали людину, яка може повалити Путіна
Джерело:  online.ua

Російський журналіст і блогер Олександр Сотник заявив, що  глава Нацгвардії РФ Віктор Золотов  може бути тією людиною, яка повалить президента Росії Володимира Путіна.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Путін довгий час був недоторканною персоною. Все ж збудовано під нього. Але сьогодні можна говорити, що Володимир Володимирович вже не є недоторканним. Після того, як була створена його особиста армія - Нацгвардія. Тепер Путін не перебуває в абсолютній безпеці. Справа в тому, що тепер зрозуміло, хто стереже "яйце Кащея з голкою". це охоронець Путіна - генерал Золотов. А у нього апетит може прийти під час їжі. Крутячи це "яйце" в руках, пан Золотов розуміє, що він може хотіти більшого", - вважає блогер.
Сотник сказав, що головне питання полягає в тому, як довго Золотов залишатиметься лояльний Путіну.
"Золотова ввели до Ради безпеки. Що він далі захоче? Це все відбувається на тлі його клятв у вірності Путіну. Але от питання: а як довго він буде лояльний Путіну? Він тримає в руках не тільки армію Путіна, а й армію, яка підпорядковується йому особисто. Ми ж знаємо, що преторіанцi "приголубили" не одного кесаря​​", - зазначив журналіст.
Повний текст інтерв'ю Олекандра Сотника  читайте на ONLINE.UA - Якщо Путін злетить з котушок, буде велика війна Кремля і Заходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?