У Росії назвали єдину причину, по якій Путін анексував Крим
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії назвали єдину причину, по якій Путін анексував Крим

У Росії назвали єдину причину, по якій Путін анексував Крим
Джерело:  online.ua

Президент Росії  Володимир Путін  поспішно окупував український Крим тому, що йому необхідно було перебити враження в РФ від «Майдану» в Україні в 2014 році, і таким чином немов перетворити свою поразку в перемогу.


Про це  в інтерв'ю ONLINE.UA розповів російський політик, екс-депутат Держдуми РФ, що в 2014 році голосував проти анексії півострова, Ілля Пономарьов.


«Наскільки я розумію, велика група радників Путіна пропонувала абхазько-осетинський сценарій: спочатку референдум про незалежність, а потім референдум про об'єднання з РФ», - розповідає Пономарьов.


«Це був би правильний, з точки зору Кремля, сценарій, який пом'якшив би рішення міжнародного співтовариства. Але Путін вирішив діяти безпосередньо. Чому? Тому що його завдання було в тому, щоб в медійному просторі перебити резонанс від Майдану, втечі Януковича (екс-президента України Віктора Януковича - Ред.)», - продовжив Пономарьов.


«Треба було показати, що Путін виграв, а не програв - тут і зараз, а не колись потім. Путін добре розуміє російський народ, тому поразку зміг перетворити в перемогу», - вважає екс-депутат Держдуми РФ.


Більше  читайте в інтерв'ю Іллі Пономарьова на ONLINE.UA: Путіну пропонували інший план захоплення Криму, а ватажків ДНР-ЛНР пустять в расход - екс-депутат Держдуми

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?