У Росії назвали несподіваного претендента на Євробачення в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Росії назвали несподіваного претендента на Євробачення в Україні

У Росії назвали несподіваного претендента на Євробачення в Україні
Джерело:  starhit.ru

Скандальна російська  співачка Земфіра (Земфіра Рамазанова)  може уявити Росію на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, яке в 2017 році пройде в столиці України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на StarHit.
Експерти відзначають, що Земфіра має всі шанси зайняти на конкурсі перше місце. Це пов'язано з тим, що вона має велику популярність, виконує "неформатні" пісні і має відповідну зовнішність.
У свою чергу, російські музичні критики також називають шанси співачки на перемогу досить високими, однак, не можуть сказати, наскільки в цьому може бути зацікавлена ​​сама артистка.
Сама виконавиця поки не коментує таку можливість.
Нагадаємо, раніше  російські ЗМІ повідомляли, що від РФ на міжнародний пісенний конкурс Євробачення хочуть висунути 32-річного російського співака родом з України Олександра Панайотова.
Відзначимо,  Україна отримала право приймати європейський конкурс після перемоги української співачки Джамали на Євробаченні 2016 в Стокгольмі (Швеція).
До слова, представник Росії Сергій Лазарєв посів третє місце.
Як повідомляв ONLINE.UA,  знаменита колумбійська співачка Шакіра (Shakira) планує відвідати Україну в 2017 році, і, можливо, виступить на Євробаченні в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?