У Росії нові смерті від алкоголю: з'явилися подробиці і реакція соцмереж
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії нові смерті від алкоголю: з'явилися подробиці і реакція соцмереж

У Росії нові смерті від алкоголю: з'явилися подробиці і реакція соцмереж
Джерело:  Meduza

У мережі обговорюють загибель чотирьох осіб від отруєння сурогатним алкоголем в російському місті Красноярськ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Медузу.
Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу у зв'язку з інцидентом. За даними російського відомства, загинули 32-річний чоловік, його сестри 22 і 23 років, а також 38-річна жінка. Їх тіла були знайдені в кімнаті гуртожитку на вулиці Гастелло, 17 в Красноярську.
«Всі вони впродовж робочого дня розпивали спиртне, в тому числі алкогольний коктейль "Тайм-аут", який придбали в павільйоні», - відзначили в Слідкомі РФ.

Читайте також: Загиблих від "Бояришника" в Росії все більше: соцмережі продовжують кипіти
Справу порушено за статтею «виробництво, зберігання, перевезення або збут товарів і продукції, що не відповідають вимогам безпеки» «виробництво, зберігання, збут товарів, що не відповідають вимогам безпеки, що призвело до смерті двох і більше осіб» (ч.3 ст. 238 КК РФ).
Крім того, двоє гостей застілля в Красноярську розповіли російському телеканалу ТВК, про те, чому вони не отруїлися алкоголем. За їх словами, вони пили тільки горілку, на відміну від господаря кімнати гуртожитку, де вони зібралися, і трьох інших жінок.
"Четверо загиблих вживали алкогольний коктейль "Тайм аут", який придбали в павільйоні", - повідомили телеканалу в Слідкоме РФ.
Користувачі мережі прокоментували нові смертельні випадки отруєння алкоголем в Росії.






Як повідомляв ONLINE.UA, в Росії після заборони на "Бояришник", яким отруїлися десятки людей, в магазини перестали завозити нехарчову продукцію з вмістом алкоголю понад 25 градусів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?