У Росії обурили новими планами по Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

У Росії обурили новими планами по Криму

У Росії обурили новими планами по Криму
Джерело:  online.ua

У Росії хочуть на законодавчому рівні "узаконити" анексію українського Криму і територій, захоплених в інших країнах. Цей закон унеможливить повернення півострова Україні. Про це заявив скандально відомий член комітету Ради федерації Росії з міжнародних справ Олексій Кондратьєв в ефірі росЗМІ, передає ONLINE.UA.

"Росія - це не та країна, яка щось віддає. Ми рано чи пізно приймемо закон про те, що території Росії відчуженню не підлягають. Будь то Курили, будь то Сахалін, будь то Крим, будь то щось інше", - самовпевнено висловився представник країни-агресора.

У традиційній для Росії манері Кондратьєв знову вирішив спростувати факт російського збройного вторгнення в Україну. Він заявив, що нібито ніякої окупації Криму не було.

"Що стосується цих дивовижних заяв про окупацію, війну або ще щось. Потрібно розуміти, що окупацією є відторгнення землі військами воюючої сторони на основі оголошення війни і введення військ на територію противника", - зухвало заявив Кондратьєв, підтримавши позицію Кремля про те, що Росія нібито ні з ким не воює, а Крим "увійшов" до складу РФ за результатами всенародного референдуму, який ні хто не визнає в усьому світі.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що президент України Володимир Зеленський підпише указ, згідно з яким 26 лютого стане Днем опору Криму російській окупації. З даною ініціативою до президента звернулися 150 нардепів майже всіх політичних фракції.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський в ході виступу на форумі "Ace of Crimea" назвав повернення Криму частиною національної української ідеї, а також підкреслив, що влада країни ніколи не визнає анексію півострова Росією в обмін на мир на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?