У Росії одного з лідерів опозиції закидали презервативами: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії одного з лідерів опозиції закидали презервативами: з'явилося відео

У Росії одного з лідерів опозиції закидали презервативами: з'явилося відео
Джерело:  apostrophe.ua

На одного з російських опозиціонерів Олексія Навального було скоєно напад у Новосибірську.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Апостроф.
Навальний прибув до Новосибірська, де судять активіста ПАРНАС Леоніда Волкова, який, за версією слідства, завадив роботі журналістів LifeNews і пошкодив мікрофон кореспондента. Після засідання опозиціонер вийшов поспілкуватися з журналістами і своїми прихильниками. Два невідомих молодики, які стояли поруч з Навальним, кинули в нього розкритими пакетами з подрібненими тістечками і двома зав'язаними презервативами з білою рідиною.


Джерело відео: НТВ.
"Дуже шкода, що не впіймав. З іншого боку, ви уявляєте, в якій ситуації ми перебуваємо? Ну, зловив би я його, ну дав би по морді, і потім ходив би сюди в суд за те, що я перешкодив діяльності журналіста і його побив. У мене є запасна сорочка, але немає запасних джинсів", - прокоментував інцидент Навальний.
Раніше Олексій Навальний повідомив, що існує документ-довідка про перетин екс-міністром друку Росії Михайлом Лесіним кордону СШ А через 40 днів після своєї "смерті".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?