У Росії оголосили про нове рішення щодо Липецької фабрики Roshen
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Росії оголосили про нове рішення щодо Липецької фабрики Roshen

У Росії оголосили про нове рішення щодо Липецької фабрики Roshen
Джерело:  РІА Новини

Басманний суд Москви продовжив арешт Липецької кондитерської фабрики, яка входить до складу корпорації "Рошен", переданої президентом України Петром Порошенком в управління сліпого трасту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА "Новини".
Читайте також: М и придумали гасло Roshen, але зараз я з Порошенком співпрацювати не буду - політтехнолог Гайдай
Стало відомо, що згідно з рішенням суду, арешт діятиме до 13 червня 2017 року.
Суд в грудні 2016 року наклав арешт на 14 об'єктів нерухомості, в тому числі на склад готової продукції, чотири цехи, будівлю підсобного корпусу і сім земельних ділянок загальною площею понад 700 тисяч квадратних метрів, в рамках кримінальної справи про викрадення з бюджету Росії 180 мільйонів рублів за рахунок незаконного відшкодування податку на додану вартість.
При цьому в "Рошен" повідомили, що компанія вже виплатила відсутні податки, а також готова погасити і штраф.
Як повідомляв ONLINE.UA, в січні менеджмент Липецької фабрики прийняв рішення про закриття підприємства.
Згідно з прогнозами, вже з 1 квітня Липецька фабрика припинить виробництво, і вже на 1 червня завершить реалізацію продукції. Логістичний центр в Росії також припинить роботу.
При цьому в Арбітражному суді Липецької області розглядають два кримінальні провадження по перевірках АТ "Липецька кондитерська фабрика "Рошен", два - по ТОВ "Рошен".
Раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков відхрестився від причетності російської влади до закриття фабрики Roshen в Липецьку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?