У Росії переселенця з Донбасу зацькували криками "Слава Україні": з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії переселенця з Донбасу зацькували криками "Слава Україні": з'явилися фото і відео

У Росії переселенця з Донбасу зацькували криками "Слава Україні": з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Московські школярі практично довели до суїциду свого однокласника, біженця з Донбасу, завдяки щасливому випадку дитина залишилася живою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на life.ru.
17-річний учень школи №2117 Данило В. міста Щербинки Нової Москви був доставлений в інститут ім. Скліфосовського з порізами на руці. Підліток намагався накласти на себе руки через цькування однокласників, які знущалися з нього протягом усього його навчання в школі кожну зміну.
Данило розповів слідчим, що протягом двох останніх років, що він живе в Москві, його постійно били, обзивали "хохлом" і кричали "Слава Україні".
«У школі цькування почалося в минулому році, всі кричали, що я українець і обзивали мене. Вони обзивали і били мене кожну зміну. Колишня класна керівниця була в курсі, але вона мені ніколи не допомагала. Шмиков, Баранов, Лопатін - ось прізвища тих, хто постійно знущався з мене. Кричали при цьому "Слава Україні!", - розповів школяр.

Читайте також: 18-річний росіянин, який виступав проти анексії Криму, наклав на себе руки
Мама дитини звернулася до Слідчого комітету РФ з вимогою розслідувати цькування сина, вона повідомила, що переїхала з Донецька до Москви після початку військових дій і підробляє в цій же школі.


За її словами, класний керівник потурала всім діям учнів і не заступилася за хлопчика, знаючи про цькування.


«Сьогоднішня ситуація - шок. Я прийшла додому і побачила ванну в крові і сина, який сидів у ванні. Як сказали лікарі - йому просто пощастило, що він не зачепив велику вену і кров просто запеклася. Поліція сказала мені, що не будуть поки афішувати цю ситуацію, тому що не розібралися в ній. Але я більше ніж на 90% упевнена в тому, що мій син зробив це через цькування», - розповіла мати дитини російському виданню.




Як повідомляв ONLINE.UA, відомий український блогер Роман Синіцин розповів про цькування маріупольського волонтера, відомого під ніком Лілія Українська, за її пост про злочини українських військових в зоні АТО на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?