У Росії після військового параду перекинувся танк - з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії після військового параду перекинувся танк - з'явилося відео

У Росії після військового параду перекинувся танк - з'явилося відео
Джерело:  online.ua

В Росії після завершення параду з нагоди 75-річчя перемоги в Курській битві під час завантаження на трал перекинувся танк Т-34 - ніхто з присутніх не постраждав.

Про це повідомляєТАСС з посиланням на прес-службу Західного військового округу, передає ONLINE.UA.

"При навантаженні на трал він з'їхав з платформи і перекинувся. Механік-водій при цьому не постраждав. В управлінні МНС по Курській області спростували інформацію про задимлення танка в результаті події, про що раніше заявляли в російських ЗМІ",- сказано в повідомленні.

Також зазначається, що "як і при будь-якому ДТП, співробітники на місці змивали паливо з дорожньої смуги".

Відомо, що танк Т-34-85, якого доставили з Ленінградської області, очолював колону техніки на військовому параді у Курську.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні провели вогневі випробування нової бойової машини вітчизняного виробництва  — бойового танка Т-72АМТ, який був виготовлений на держпідприємстві "Київський бронетанковий завод". Відео вогневих випробувань нового танка українського виробництва опублікував на своїй сторінці в соцмережі президент України Петро Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?