У Росії побачили бажання повернути Донбас: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії побачили бажання повернути Донбас: опубліковано відео

У Росії побачили бажання повернути Донбас: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Росія збирається повернути Україні окупований Донбас, так як непідконтрольні українській владі території важким тягарем лежать на плечах Кремля.


Таку думку в своєму блозі на ONLINE.UA висловив відомий блогер Ярослав Матюшин.


За його словами, можливо, з одного боку, депутат Надія Савченко від партії «Батьківщина», яка нещодавно їздила на переговори з ватажками так званих ДНР і ЛНР і є «ФСБшним проектом».


«З іншого, може бути, це фігура компромісу. Тому що Донбас Росії треба віддавати, вони реально хочуть від нього здихаться, він важким тягарем ліг на їхні плечі. Ми його не хочемо приймати на їх умовах», - заявив Матюшин.


Читайте також:  Савченко має померти для України - журналіст Денис Казанський


«Дивіться, Плотницкий вже сказав, що це (Савченко, - ONLINE.UA) - наша людина в Раді. Люди на окупованих територіях, їм вже промили мізки в потрібному напрямку, вже пишуть в пабліках в соцмережах, що ось Надя, мовляв, - чи не єдиний український політик, якому можна довіряти. Нормальний, хороший - позитивні епітети», - продовжив Матюшин.


«І якщо вони домовляться про проведення виборів, і якщо там буде Савченко зі своїм політичним проектом, у неї реально є всі шанси перемогти. Там, звісно ж, не пройдуть ніяка умовна "Свобода" або "Правий сектор", тому що ми всі тут бандерівці, і з немовлят борщі варимо. А Надя - вона свій пацан», - міркує блогер.


«Пам'ятайте всю цю її піар-підготовку? Подивитися їм в очі, попросити вибачення у матерів Донбасу? Ну, вся ця х * рня, яка нас вибесіла ... », - додав Матюшин.



Більше  читайте в блозі Ярослава Матюшина на ONLINE.UA: "Свій пацан" Надя: два несподіваних висновки про Савченко

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?