У Росії побачили, як Путін уявив себе Чапаєвим
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії побачили, як Путін уявив себе Чапаєвим

У Росії побачили, як Путін уявив себе Чапаєвим
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін дотримується образу "крутого мачо і Чапаєва", і не збирається від нього відступати навіть в разі продовження санкцій.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський.


Журналіст пояснив, що, незважаючи на те, що економічні санкції проти Росії невигідні для президента Росії Володимира Путіна, але він готовий до їх продовження.


"Путін не може відступити від свого образу "крутого мачо і Чапаєва". Чапаєв не відступає", - сказав він.


Також Леонід Радзіховський розповів, що на виборах в Державну Думу Росії 2016 року сюрпризів не буде, в той час як на виборах президента Росії 2018 року їх можна очікувати.


"Вибори в Думу скоро, а ніякого економічного обвалу немає. Населення адаптувалося до існуючої ситуації. Навіть якщо станеться погіршення даної ситуації, то ніякої економічної катастрофи не буде. Споживання впало, але не критично", - пояснив журналіст.


"Політична активність населення дорівнює нулю, ніяких політичних партій не існує - жодної. Є кілька партій-маріонеток, які грають роль нібито опозиції і тільки з економічних питань. Адміністрація президента РФ відвела їм свою роль - вони її і грають", - підкреслив Радзіховський.


"Врешті-решт - між ким і ким будуть ці вибори? Незрозуміло", - резюмував публіцист.


Повний текст статті  читайте на ONLINE.UA: "Коли запахне смаженим, ніяка гвардія Путіна не врятує - російський журналіст Радзіховський".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?