У Росії показали, як у Путіна не виходить встати з колін
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії показали, як у Путіна не виходить встати з колін

У Росії показали, як у Путіна не виходить встати з колін
Джерело:  online.ua

Російський політолог Гліб Павловський вважає, що Росія поставила себе в залежність від Китаю, тому ні про яке «вставання з колін» для Кремля мова вже не йде.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ефір Павловського на «Ехо Москви».


У відповідь на прохання прокоментувати політичну ідею президента Росії Володимира Путіна про те, що РФ «встала з колін», Павловський сказав: «Ну, щодо колін-то, адже, як би, прямо скажу, не сильно виходить, так?».


«Ось Путін в Японії. У підсумку було багато шуму перед цим. Що ми бачимо? Взагалі, як би, ніякої великої угоди немає», - продовжив Павловський.


Читайте також:  Це репутація, Вова: Путіну пояснили, в чому він крупно помилився


«А ні чому? Тому що Москва залежить від Пекіна, а Пекіну не потрібна угода Москви з Японією. От і все. Ось вам все підняття з колін», - додав політолог.


«Тепер нам, як то кажуть, вказують з іншого Обкому. А вже той Обком - точно Обком. На відміну від вашингтонського», - упевнений Павловський.


Як повідомляв ONLINE.UA,  російський політолог Гліб Павловський також вважає, що Росію в майбутньому чекає доля проекту президента РФ Володимира Путіна під назвою "Новоросія".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?