У Росії показують виставу про хорошого Сталіна: соцмережі обурені
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії показують виставу про хорошого Сталіна: соцмережі обурені

У Росії показують виставу про хорошого Сталіна: соцмережі обурені

У мережі обурені виставою, показаною в Ростові, в якій радянський диктатор Йосип Сталін перед глядачами постає в позитивному світлі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.
У виставі "Сталін. Годинникар", яка зараз йде на сцені Ростовського академічного театру драми, Йосип Сталін показаний, як молодий, красивий, розумний, практично бездоганний лідер, який присвятив себе країні й народу, а не жорстоким тираном, на чиїй совісті - вбивства і гоніння, жертвами яких стали мільйони людей.
Читайте також: Росіяни все сильніше закохуються в Сталіна: соцмережі в шоці
За задумом вистави, Сталін 5 березня 1953 року, в останні години життя, підводить його підсумки. Саме тому у п'єси, написаної Володимиром Малягіним, є підзаголовок: "Сповідь з трибуни Мавзолею". Роль Сталіна грає актор В'ячеслав Огір. У п'єсі Сталін - годинникар, який керує "механізмом", з якого потрібно видаляти "гнилі шестеринки".
У мережі обговорюють постановку про Сталіна.







Як повідомляв ONLINE.UA,  в окупованому Росією Криму в річницю смерті радянського диктатора Йосипа Сталіна влаштували божевільну акцію, чим викликали шок в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?