У Росії поліція заблокувала повсталих шахтарів, соцмережі вирують: з'явилися відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії поліція заблокувала повсталих шахтарів, соцмережі вирують: з'явилися відео

У Росії поліція заблокувала повсталих шахтарів, соцмережі вирують: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися відео, зроблені в російському місті Гуково, який блокували російські правоохоронці 19 і 20 грудня, щоб не випустити місцевих шахтарів на акцію протесту в Москву.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на"Четверту владу".


"Вони заарештували ціле місто!" - обурюються автори відеоролика.


«Тоталітарний режим в дії. Ціле місто блоковане поліцією і козаками. Шахтарі з міста Гуково Ростовської області, понад півтора роки не одержують зарплату, 19 грудня не змогли виїхати в Москву на зустріч з депутатами Державної Думи. Автобуси до місця відправлення не пустила міліція. За півтора року шахтарям заборгували понад 300», - сказано в повідомленні в Facebook спільноти «Свобода».


Читайте також:  У Москві скоєно другий за день напад на поліцію: з'явилися подробиці


«Тепер можна не тільки почитати, а й подивитися, яке життя подобається нашим проросійським громадянам. Поліцейська держава, де влада може заблокувати в місті десятки людей і не дозволити їм переміщатися по країні - ось їхній ідеал», - пише у своєму Facebook журналіст Денис Казанський.


«Здавалося б, помирати за таке може тільки повний ідіот. Але до сих пір знаходиться чимало охочих, готових йти в бій заради того, щоб жити як в Гуково. А хто не хоче такого щастя - той фашист і каратель... З іншого боку, не розумію жителів Гуково. Чому вони це терплять? Адже у них під боком є ​​процвітаюча народна республіка!», - саркастично пише Казанський.


"Вихід є. Потрібно терміново сформувати "народне ополчення", захопити адміністративні будівлі, виставити на блокпости всіх місцевих споживачів глоду, а потім оголосити про своє приєднання до ЛНР. Геть тиранію! У луганчан вийшло, вийде і у вас. Зарплати все одно немає, так що втрачати вже нічого , - пише Казанський.


При цьому користувачі мережі активно обговорюють новину.




Ірен Аброскіна: А хтось не вірив, що за часів Голодомору стояли озброєні заслони, загранотряди, опергрупи і не випускали селян із сіл, змушуючи їх вмирати повільною і болісною смертю.


Олена Ігнатенко: Задолбали ці гуківські майдауни. Ідіть працювати!



Валентин Кремак: Це спадкове - рабська покірність панові і люта ненависть до чогось, що не вкладається в їх поняття.


«Шахтарі з Гуково скачуть. У 2014 році їх міста обстрілювали України», - прокоментував новину в своим Twitter блогер  Михаил Голуб.







Як повідомляв ONLINE.UA,  в листопаді в Росії двоє 15-річних підлітків - хлопець і дівчина - обстріляли поліцію з вогнепальної зброї, а після цього наклали на себе руки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?