У Росії помер відомий поет-пісняр Дмитро Рубін
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Росії помер відомий поет-пісняр Дмитро Рубін

У Росії помер відомий поет-пісняр Дмитро Рубін
Джерело:  ТАРС

На 56-му році життя помер колишній учасник біт-квартету "Секрет" та автор віршів до десятків хітів російської естради Дмитро Рубін.

Про це ТАСС повідомив учасник гурту "Секрет" Андрій Заблудовський, передає ONLINE.UA.

"Діма Рубін помер", - сказав він, додавши, що це сталося в середу.

Час і місце похорону поки не визначені.

Читайте також: Помер барабанщик Прінса Джон Блекуелл

Дмитро Рубін народився в 1962 році в Ленінграді. У віці 20 років разом з Максимом Леонідовим і Миколою Фоменко став одним із засновників біт-квартету "Секрет", проте незабаром поступився місцем Андрію Заблудовському. У 1983-му він перейшов до гурту "Інтеграл", створену Барі Алібасовим. Проте згодом Рубін написав для "Секрету" всіма улюблені пісні "Привіт", "Аліса", "Іменини у Христини" і інші.

Рубін також писав тексти до пісень, які виконували Алла Пугачова, Тетяна Буланова, Михайло Боярський, Максим Леонідов. В цілому він виступив автором або співавтором понад 300 пісень.

Також він написав сценарії для серіалів "Вулиці розбитих ліхтарів", "Голландський пасаж", "Морські дияволи" та інших.

Як повідомляв ONLINE.UA,нещодавно на 48-му році життя помер колишній соліст російського гурту "Іванушкі International" Олег Яковлєв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?