У Росії придумали, що українці чекають військ Путіна: нова смішна пропаганда
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії придумали, що українці чекають військ Путіна: нова смішна пропаганда

У Росії придумали, що українці чекають військ Путіна: нова смішна пропаганда
Джерело:  online.ua

Російський політолог-пропагандист  Сергій Марков, який раніше вразив своєю версією вбивства опозиціонера Бориса Нємцова, придумав, що в Україні чекають приходу військ президента РФ Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політолога.


Марков написав, що 5 червня в Криму нібито спілкувався в з учасниками форуму з південної України, які "таємно від своїх роботодавців взяли участь у форумі". "Кілька фактів. Зарплата викладача близько $220. Звичайна зарплата близько $110. Пенсія близько $45. ЖКГ за однокімнатну квартиру до 40 метрів було близько $20, з літа підвищилася, буде близько $40. Установка антени для прийому російських каналів, з абонентською платою, близько $300 ", - зазначив він.


"В суспільній свідомості каша. Вірять укропропаганді близько 40%. Вона дуже інтенсивна. Всіх причетних до суспільного життя, змушують час від часу погано висловлюватист проти Росії. Парадоксально, але 80% при цьому ненавидять київську владу", - поділився політолог "новинами".


Також пропагандист зазначив, що в Україні близько 15% жителів нібито чекають приходу російської армії і близько 70% хочуть щось на зразок нового союзу з Росією, "ідеального СРСР, про який шкодують все, хто його пам'ятає". "Безробіття після приходу хунти збільшилося приблизно в 2 рази. Виживають за рахунок міст. Тобто явно невдоволення дуже велике, але немає політичних каналів, якими це невдоволення могло б висловитися", - додав Марков.


Користувачі соцмереж відгукнулися на повідомлення пропагандиста. Таким чином, Олексій Геннадійович Гадюкін написав: "А я курей завів".



Користувач Ед Борисович в свою чергу зазначив: "Тиждень тому був в Петербурзі на виставці російського художника з Франції. Говорив з росіянами - майже всі ненавидять керівництво Росії. Економічні проблеми "хоч греблю гати", не знають куди їхати відпочивати. За кордон небезпечно. До Туреччини - ні. ні... Все дуже дорого, в Криму небезпечно, можуть підірвати, що завгодно. Відверто ненавидять паразитів - олігархів, наближених до Президента, які жирують на природних ресурсах Росії... Після Васильєвої ніхто не довіряє судам і ментам. РосТВ вже не дивляться - одна брехня і грошей немає... Всі чекають зміни влади, може тоді спокійно зітхнуть. А зараз змушені копати город, щоб як то вижити... владу визначають як ворогів народу. Багато, дізнавшись, що я з Києва, просять вибачення за Крим... Є ще нормальні люди в Росії. Визнаю... чомусь дуже погано ставляться до Міхалкова, Матвієнко і Маркова... Не зрозумів чому".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Сергій Марков заявив, що окупований Донбас знаходиться під "захистом" Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?