У Росії придумали, як заселити окупований Крим жителями Сибіру
Категорія
Україна
Дата публікації

У Росії придумали, як заселити окупований Крим жителями Сибіру

У Росії придумали, як заселити окупований Крим жителями Сибіру
Джерело:  Крим.Реалії

Російські окупанти Криму придумали, як заселити український півострів жителями Сибіру. Вони запропонували їм програму кредитування на придбання "житла у моря", правда, запропонували далеко невигідні умови.

Масштабну програму кредитування для жителів Сибіру в окупованому Криму запустив Російський національний комерційний банк, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Крим.Реаліі.

Відзначається, що Сибір стала першим регіоном після Уралу, де запускають іпотечне кредитування на придбання нерухомості в окупованому Криму. Але, жителям Сибіру пропонують купити житло біля моря на жорстких умовах - базова ставка по іпотеці становить 11,5%, причому вона є незмінною, тому не буде знижуватися в залежності від початкового внеску.

"Ставка 11,5% - це непривабливі умови. Це той мінімум, при якому ринок іпотеки працює. Потрібно знижувати спочатку до 8%, потім до 6%", - відзначає джерело, підкреслюючи, що подібні умови кредитування навряд чи можна назвати "вигідними".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окупаційна "влада" Криму придумала, як поповнити бюджет - там хочуть обкласти іноземців, що мають активи на території півострова, санкціями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?