У Росії припустили, що відбувається в голові у Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії припустили, що відбувається в голові у Путіна

У Росії припустили, що відбувається в голові у Путіна
Джерело:  online.ua

Влада в Росії, зосереджена в руках президента  Володимира Путіна, вже сама заплуталася в питаннях того, що їй корисно для зміцнення свого авторитету, при цьому не виключено, що Путін продовжить панувати в Кремлі ще не один президентський термін, вважає російський журналіст Антон Красовський.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ефір Красовського на «Ехо Москви».


Відповідаючи на питання з приводу звинувачень в Росії громадян в екстремізмі за репости тих чи інших матеріалів в соцмережах, Красовський сказав: «Вона (влада - Ред.) раптом відчула на собі, що тепер їй страшновастенько, самій цій влади».


«І вона розуміє, що собачка почала огризатися. Вона це бачить тепер кожен день. І влада абсолютно очевидно хоче, по-перше, надіти назад на собачку намордник, а, по-друге, трошки відшмагати її віником. Бо якщо не відшмагати, то завтра собачка відкусить у владній мами палець. І це абсолютно очевидно», - додав журналіст.


«А то може навіть загризе владну дитинку. Влада, нарешті, зрозуміла, що собачка була недресирована. Ось у чому справа. А не можна спускати з ланцюга недресировану собачку. Я розумію, що ви не кінологи і завжди вирощували тушканчиків, але, тим не менше», - міркує Красовський.


Відповідаючи на коментар про те, що репресивні механізми більше не корисні самої влади, а зосереджені в руках у «байкерів» (націоналістичний пропутінський рух в Росії «Нічні вовки» - Ред.), Красовський сказав: «Влада зараз взагалі не розуміє, що їй корисно, що їй марно».


«Тому що влада, мені здається, кидається з боку в бік, не розуміючи, що буде робити далі. Начебто всі вже погодилися, напевно, що Володимир Володимирович Путін (президент Росії - Ред.) піде, правда, не розуміють, чи то в 2017-му, чи то в 2018-му на наступний термін. А може бути, потім ще на один термін. І ще на один. А може, і не піде. Ніхто ж, крім Путіна, не знає в реальності», - продовжив Красовський.


«Хтось намагається знаходити якісь смисли. Це все його рішення. Насправді, вся битва відбувається в його єдиній голові. Всі інші просто кидаються навколо як електрончики, нейтрончики.... Навколо ядерного ядра. І в абсолютно хаотичному русі, яке може тільки господь передбачити. Тому ми теж з вами можемо тільки разом з ними пострибати навколо цього ядра, подивитися, чим все це закінчиться, і не вибухне воно саме», - уклав Красовський.


Як повідомляв ONLINE.UA,  відомий український блогер Gorky Look заявив про те, що вважає президента Росії Володимира Путіна дурнем, так як той розв'язав війну з Україною, і пояснив, чому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?